HomeLatest NewsDe aanvoerdersband van Frankrijk zal Kylian Mbappé niet veranderen: Didier Deschamps na...

De aanvoerdersband van Frankrijk zal Kylian Mbappé niet veranderen: Didier Deschamps na de overwinning van Nederland

De Franse bondscoach Didier Deschamps heeft beweerd dat de aanvoerder van het nationale team steraanvaller Kylian Mbappé niet zal veranderen na zijn brace tegen Nederland op vrijdag 24 maart.

Mbappé kreeg de aanvoerdersband van Les Blues overhandigd nadat Hugo Lloris zijn interlandcarrière beëindigde na het WK in Qatar. De 24-jarige zette een topprestatie neer toen Frankrijk vrijdag hun Euro 2024-kwalificatiecampagne tegen Nederland opende.
Na de wedstrijd zei Deschamps, zoals geciteerd door de Daily Mail, dat de aanvoerdersband Mbappé niet zal veranderen, omdat hij voelt dat de aanvaller inspanningen levert zoals de rest van zijn teamgenoten.

De Franse manager zei dat Mbappé al in dergelijke wedstrijden heeft gespeeld en de wens heeft om een geweldige prestatie neer te zetten.

“De aanvoerdersband gaat hem niet veranderen. Hij raakt betrokken en heeft het naar zijn zin. Hij spant zich in zoals zijn teamgenoten dat doen. Hij wisselde ook af en toe van positie, hij wist goed te compenseren.”

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version