HomeSportsNederland wint toss en bat in Zimbabwe ODI-beslisser

Nederland wint toss en bat in Zimbabwe ODI-beslisser

HARARE: Nederland won de toss en koos ervoor om als eerste te slaan in de seriebeslissende derde World Cup Super League eendaagse international tegen Zimbabwe in Harare op zaterdag.

Oranje won de eerste wedstrijd toen Paul van Meekeren een zes van de voorlaatste bal sloeg en een hattrick van Wessly Madhevere hielp Zimbabwe de reeks op gelijke hoogte te brengen met een overwinning in één punt op de laatste bal.

Nu beide landen niet in aanmerking komen voor rechtstreekse deelname aan het WK 2023 in India, gebruiken ze de reeks om zich voor te bereiden op een kwalificatietoernooi dat in juni en juli wordt georganiseerd door Zimbabwe.

Teams

Zimbabwe: Craig Ervine (capt), Wessly Madhevere, Gary Ballance, Sean Williams, Sikandar Raza, Ryan Burl, Clive Madande (wk), Brandon Mavuta, Richard Ngarava, Tendai Chatara, Blessing Muzarabani

Nederland: Vikramjit Singh, Max O’Dowd, Wesley Barresi, Musa Ahmed, Colin Ackermann, Scott Edwards (capt/wk), Teja Nidamanuru, Paul van Meekeren, Shariz Ahmad, Fred Klaassen, Aryan Dutt

Scheidsrechters: Aleem Dar (PAK), Langton Rusere (ZIM)

TV-scheidsrechter: Forster Mutizwa

Wedstrijdscheidsrechter: Andy Pycroft (ZIM)

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version